Постинг
06.11.2011 22:30 -
Баница за вкусна закуска
Баница Необходими продукти:
300гр. печурки
300 мл. прясно мляко
3 яйца
2 консерви риба тон в собствен сос
1 пакет бутер тесто за баница
3 с.л. олио
Ѕ ч.л. сол
Ѕ к.л. черен пипер
7-8 стръка магданоз
1 глава лук
Баница Начин на приготвяне:
Приготвянето на баница започва по следния начин: нарежете лукът на ситно заедно с магданоза. Гъбите и те се накълцват на дребно.
В тефлонов тиган загрявате слънчогледовото олиото и запържвате лука, гъбите и магданоза, като внимавате да не стигат до златисто.
След като запържените продукти омекнат се прибавя надробената риба тон. След около минута към нашата смес за баница се добавят солта и черния пипер, след което сместа за баница се оставя да се задуши.
Бутер тестото с делин на общо три равни части. Последователно в тавата плънката от тигана се разпределя между тях, като редувате тесто плънка.
Крайната фаза от приготвянето на баница е да нережете баницата на няколко отделни парчета.
Разбийте в отделен съд яйцата и млякото добре, след което залейте със сместта нарязаната баница.
Тази баница се пече в умерено загрята фурна, около 220 градуса
Баница
300гр. печурки
300 мл. прясно мляко
3 яйца
2 консерви риба тон в собствен сос
1 пакет бутер тесто за баница
3 с.л. олио
Ѕ ч.л. сол
Ѕ к.л. черен пипер
7-8 стръка магданоз
1 глава лук
Баница Начин на приготвяне:
Приготвянето на баница започва по следния начин: нарежете лукът на ситно заедно с магданоза. Гъбите и те се накълцват на дребно.
В тефлонов тиган загрявате слънчогледовото олиото и запържвате лука, гъбите и магданоза, като внимавате да не стигат до златисто.
След като запържените продукти омекнат се прибавя надробената риба тон. След около минута към нашата смес за баница се добавят солта и черния пипер, след което сместа за баница се оставя да се задуши.
Бутер тестото с делин на общо три равни части. Последователно в тавата плънката от тигана се разпределя между тях, като редувате тесто плънка.
Крайната фаза от приготвянето на баница е да нережете баницата на няколко отделни парчета.
Разбийте в отделен съд яйцата и млякото добре, след което залейте със сместта нарязаната баница.
Тази баница се пече в умерено загрята фурна, около 220 градуса
Баница
Няма коментари
Търсене
Блогрол